Preşedintele PSD Liviu Dragnea a intervenit, miercuri, în mijlocul declaraţiilor pe care premierul le dădea la Parlament, a întrerupt un reporter care voia să îi adreseze o întrebare şi a întrebat-o el pe Viorica Dăncilă dacă preşedintele Klaus Iohannis i-a mai cerut demisia la întâlnirea pe care a avut-o marţi la Palatul Cotroceni. Premierul i-a răspuns că nu şi că i-a transmis şefului statului că a considerat inoportună solicitarea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată de jurnalişti, pe holurile Parlamentului, cum a decurs discuţia de marţi de la Cotroceni, Viorica Dăncilă a spus că a fost o discuţie bună, interinstituţională, axată pe puncte stabilite.

În timp ce un reporter îi adresa premierului o altă întrebare, Liviu Dragnea a intervenit şi a întrebat-o pe Viorica Dăncilă dacă preşedintele Iohannis i-a cerut din nou demisia. "Staţi, că vreau să pun şi eu o întrebare: v-a mai cerut demisia?”, a întrebat liderul PSD.

Premierul i-a răspuns că nu şi că i-a transmis preşedintelui că a considerat inoportună solicitarea sa. "Nu, domnul preşedinte nu mi-a mai cerut demisia, dar mi s-a părut inoportună chiar cererea demisiei de către domnul preşedinte şi i-am spus acest lucru”, a spus Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă şeful statului a discutat din poziţia de "tătuc”, aşa cum s-a exprimat Liviu Dragnea într-o declaraţie publică, Dăncilă a explicat că "a fost o discuţie din punct de vedere al preşedintelui şi din punct de vedere al prim-ministrului”. "A fost o discuţie din punct de vedere al preşedintelui şi din punct de vedere al prim-ministrului, un prim-ministru care are un program de guvernare în care avem şi un capitol legat de politică externă pe care l-a votat Parlamentul României şi pe care Ministerul Afacerilor Externe şi Guvernul trebuie să îl pună în practică”, a spus Dăncilă.

În final, când Viorica Dăncilă a fost întrebată de un jurnalist dacă crede că s-ar impune o suspendare a preşedintelui, iar Liviu Dragnea a intervenit din nou, spunându-le jurnaliştilor că Dăncilă se ocupă de activitatea Guvernului: "Astea sunt întrebări pe care mi le puneţi mie de obicei. Prim-ministrul se ocupă de activitatea Guvernului”. "Acest lucru vi-l spune preşedintele partidului, eu mă ocup de Guvern, nu de decizii politice”, a spus şi premierul. La scurt timp, liderul PSD le-a cerut jurnaliştilor să o scuze pe Viorica Dăncilă, care trebuie să plece pentru că are şedinţă de Guvern.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.