Digi Communications NV, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de telecomunicaţii din România şi Ungaria, a realizat în primele trei luni ale anului un profit net de 14,8 milioane euro, cu 6% mai mic decât rezultatul net raportat în perioada ianuarie-martie 2017, în valoare de 15,8 milioane euro, potrivit datelor prezentate marţi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Veniturile, cu excepţia veniturilor între segmente si alte venituri, pentru perioada de trei luni încheiată la 31 martie, a fost de 232,8 milioane euro, faţă de 226,7 milioane euro pentru perioada de trei luni încheiată la 31 martie 2017, în creştere cu 2,7%.

Veniturile din România pentru primele trei luni ale anului au fost de 163,1 milioane euro, în comparaţie cu 164,9 milioane euro pentru perioada de trei luni încheiată la data de 31 martie 2017, în scădere cu 1,1%.

Veniturile din Ungaria pentru perioada raportată au fost de 37,3 milioane euro, comparativ cu 37,5 milioane euro pentru perioada de trei luni încheiată în data de 31 martie 2017, înregistrându-se o scădere de 0,5%.

Veniturile din Spania pentru primul trimestru au fost de 26,9 milioane euro, faţă de 20,8 milioane euro pentru perioada similară din 2017, înregistrându-se o creştere de 29,3%.

Cheltuielile de exploatare (exceptând cheltuielile între segmente şi alte cheltuieli, dar incluzând cheltuielile cu amortizarea şi ajustările pentru depreciere) pentru primul trimestru al acestui an au fost de 202,5 milioane euro, faţă de 202,6 milioane euro pentru aceeaşi perioadă de anul trecut, în scădere cu 0,1%.

Digi Communications Grup include Digi Communications NV, RCS&RDS SA şi entităţile afiliate acesteia.

Grupul furnizează servicii de telecomunicaţii pentru cablu TV (televiziune prin cablu), servicii de internet fix şi mobil şi date, telefonie fixă şi mobilă şi televiziune prin satelit direct în casă în România, Ungaria, Spania şi Italia. Cea mai mare societate operaţională din grup este RCS&RDS.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.