O casă a cântăreţului George Michael, aflată în Highgate, Londra de Nord, ar fi oferită spre închiriere de familia artistului, pentru 80.000 de lire sterline pe lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei surse a tabloidului The Sun, familia cântăreţului a decis să păstreze această proprietate – estimată la 11 milioane de dolari, după ce artistul a murit la sfârşitul anului 2016, şi doreşte să o închirieze.

„Casa lui Geirge Michael este gata să fie închiriată şi este promovată în secret elitelor, punându-se accent pe intimitatea extraordinară pe care o oferă această proprietate. Sunt deja persoane foarte interesate”, a spus sursa tabloidului The Sun.

Această locuinţă are cinci dormitoare, o casă de vară, o piscină, dar şi o poartă secretă care oferă acces către parcul londonez Hampstead Heath.

Decizia familiei artistului de a oferi spre închiriere această casă vine la câteva zile după ce a rugat fanii cântăreţului să nu mai lase flori în faţa proprietăţii.  

În privinţa unei alte proprietăţi a artistului, Hyde Park, familia lui George Michael se află în conflict cu Fadi Fawaz, fost partener al cântăreţului, care locuieşte în prezent acolo şi refuză să plece. Locuinţa, evaluată la 5 milioane de lire sterline, este vizitată de executori judecătoreşti, pentru că Fadi Fawaz, care a avut o relaţie cu George Michael din 2012 până la moartea artistului, nu poate face faţă cheltuielilor şi a început să vândă bunuri „pentru a supravieţui”.

Cântăreţul George Michael a murit pe 25 decembrie, la vârsta de 53 de ani, în reşedinţa lui din Goring-on-Thames, o localitate din comitatul Oxfordshire.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963 în Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greacă de origine cipriotă, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou. El a lansat albume de succes, între care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urmă a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie, dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.