Lucrările de construcţii au înregistrat în martie o scădere de 11,9%, pe serie brută, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, în principal din cauza scăderilor înregistrate pe zona clădirilor rezidenţiale, potrivit datelor publicate luni de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În februarie, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, lucrările de construcţii au înregistrat o creştere de 10,7%.

În martie, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la clădirile rezidenţiale cu 23,9% şi la construcţiile inginereşti cu 14,9%. Clădirile nerezidenţiale au crescut cu 3,5%.

Pe elemente de structură s-au înregistrat scăderi la lucrările de reparaţii capitale cu 24,8% şi la lucrările de construcţii noi cu 14,5%. Lucrările de întreţinere şi reparaţii curente au crescut cu 5,8%.

În primele trei luni, volumul lucrărilor de construcţii ca serie brută, a scăzut pe total, cu 2,1%, faţă de intervalul ianuarie-martie 2017.

În 2017, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut pe total ca serie brută cu 5,4%.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.