Fox a anunţat că pregăteşte cel de-al 16-lea sezon al serialului animat „Family Guy”, creat de Seth MacFarlane, care îşi împrumută vocea personajului principal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al 16-lea sezon marchează şi a 20-a aniversare a serialului pentru care îşi mai împrumută vocile Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis şi Mike Henry, potrivit Variety.

Episodul cu numărul 300 a fost cuprins în cel de-al 15-lea sezon, urmărit, în medie, de 2,55 de milioane de teelspectatori.

„Family Guy” este producţie a 20th Century Fox Television. MacFarlane a mai lucrat la alte seriale Fox între care „The Orville”, dar este cunoscut şi pentru producţia „Ted”.

Pe lângă „Family Guy”, Fox a anunţat un nou sezon - al nouălea - pentru „Bob’s Burgers”, comedie animată premiată cu Emmy în 2017, creată de Loren Bouchard. Cel de-al optulea sezon a fost urmărit, în medie, de 2,37 de milioane de telespectatori.

Noile sezoane ale celor două seriale se află acum în producţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.