Poliţiştii din Capitală au ridicat peste 560.000 de ţigări, peste două tone de tutun şi importante sume de bani, în urma percheziţiilor făcute în Bucureşti şi în judeţul Prahova, într-un dosar de contrabandă cu ţigări. Au fost indisponibilizate patru autoturisme şi 12 persoane au fost duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat că, în urma percheziţiilor făcute în Bucureşti şi în judeţul Prahova, au fost depistate şi ridicate 560.000 ţigarete, 2.125 kilograme de tutun, 25.000 de euro şi 9.200 de lei. De asemenea, au fost insidponibilizate patru maşini, iar 12 persoane au fost conduse la audieri.
 
Poliţişti din cadrul DGPMB - Sectorul 2, împreună cu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2, au pus în aplicare, duminică. un număr de 18 mandate de percheziţie în Bucuresti şi judeţul Prahova, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. 
 
Întreaga acţiune a beneficiat de sprijinul Directiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.