Mai multe persoane de etnie romă au fost implicate, vineri seară, într-un cartier din municipiul Galaţi, într-o încăierare soldată cu trei victime, între care un tânăr care a fost înjunghiat în abdmonen şi transportat în stare gravă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii, se pare că totul s-a petrecut în plină stradă, în cartierul Micro 19, din municipiul Galaţi, unde a izbucnit un scandal între două grupuri de romi, după ce o femeie însărcinată ar fi fost agresată.

La faţa locului au fost trimise echipaje medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD.

"Am avut o intervenţie în această seară, după ora 19.00. Este vorba despre trei victime cu tot felul de leziuni, dintre care un tânăr prezenat o plagă înjunghiată abdominală care a fost transportat la spital şi va fi supus operaţiei", a afirmat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

La faţa locului au fost trimise şi echipaje de poliţişti şi jandarmi. Deocamdată, anchetatorii n-au stabilit exact ce s-a întâmplat şi câte persoane au fost implicate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.