Mai multe străzi din municipiul Constanţa şi din staţiunea Eforie Nord au fost inundate joi în urma ploilor torenţiale care au căzut în mai multe reprize, utilaje ale Regiei de Apă intervenind pentru remedierea situaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa, joi, până la ora 11, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 32 de reclamaţii primite din municipiul Constanţa şi 11 din Eforie Nord. Cele mai multe sesizări din municipiul Constnaţa vizează zonele: Intrarea Primăverii, cartierul Medeea – strada Cercetaş Alexandru Buzatu, cartierul Coiciu – strada Frunzelor, cartierul Tomis Nord – Aleea Hortensiei,  zona Poarta 6 – strada Arcului, Faleză Nord – strada Maramureş şi Ion Vodă, dar şi staţiunea Mamaia, în zona Butoaie.

Pentru Eforie Nord reclamaţiile au vizat sistemul de canalizare stradal de pe străzile  Violetei şi Alexandru Lăpuşneanu.

Reprezentanţii Regiei de Apă spun că echipele RAJA au răspuns la toate solicitările, care sunt în curs de rezolvare, intervenind cu vidanje şi pompe de mare putere.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.