Emisiunea „Visuri la cheie”, difuzată de televiziunea Pro TV, va avea o nouă echipă de arhitecţi şi designeri, Adelei Pârvu urmând să i se alăture Cristina Joia, Ciprian Vlaicu şi Valentin Ionaşcu, în cel de-al cincilea sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei patru designeri de interior şi arhitecţi, împreună cu prezentatorul emisiunii, Corneliu Ulici, au pornit călătoria prin ţară pentru cel de-al cincilea sezon „Visuri la cheie”, informează Pro TV. 

„«Visuri la cheie» este mai mult decât o emisiune, este un proiect de echipă, care presupune multă muncă dedicată pentru binele celorlalţi”, a spus Adela Pârvu.

Designerul de interior Cristina Joia este licenţiată în Pictură şi a absolvit Facultatea de Arte Decorative. Ea are o experienţă vastă în domeniu, a avut foarte multe colaborări de-a lungul timpului atât ca designer de interior, cât şi ca designer de mobilă sau fashion designer şi are propria firmă de design interior. 

Ciprian Vlaicu este arhitect şi graphic designer şi are o experienţă de opt ani în domeniu. A renovat mai multe locuinţe, dar a amenajat şi câteva restaurante. 

Valentin Ionaşcu are propriul birou de arhitectură şi momentan îşi face doctoratul, tema principală fiind casa pe structură de lemn. El a câştigat premii importante la competiţiile naţionale şi internaţionale de arhitectură şi susţine un atelier de desen în cadrul căruia pregăteşte adolescenţi pentru admiterea la facultate.

După patru, respectiv două sezoane în echipa „Visuri la cheie”, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi se vor dedica proiectelor personale şi cursurilor de design interior pe care le susţin împreună, însă rămân aproape de emisiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.