Prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi conduşi într-o caleaşcă regală în cadrul ceremoniei nupţiale de la castelul Windsor, anunţată pe 19 mai, la fel cum s-a întâmplat şi cu Prinţul William şi Kate Middleton în 2011, a anunţat miercuri palatul Kensington citat de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul procesiunii, prinţul, în vârstă de 33 de ani şi fosta actriţă americană, în vârstă de 36 de ani, vor traversa oraşul sub privirile a mii de persoane venite să-i salute, înainte de a reveni la castelul Windsor pentru recepţie. 

Harry şi Meghan "aşteaptă cu nerăbdare această scurtă călătorie care, speră ei, le va permite să îşi exprime recunoştinţa faţă de toţi cei care se vor aduna la Windsor pentru a profita de atmosfera din această zi specială", a precizat Palatul Kensington într-un comunicat. 

Viitorii miri au ales un landou Ascot, una dintre cele cinci tipuri de caleşti de la Grajdurile regale, şi vor fi escortaţi de Regimentul de cavalerie al Casei regale. 

Vehiculul va fi tras de patru cai din rasa Windsor sur: Milford Haven, Storm, Plymouth şi Tyrone.

Caleştile regale sunt în mod frecvent folosite de membrii familiei regale în timpul evenimentelor importante. 

În 2011, prinţul William, fratele mai mare al lui Harry, şi soţia sa Kate au parcurs în caleaşcă drumul dintre Westminster Abbey şi palatul Buckingham, după căsătoria lor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.