Grupul american ‘NSync a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, într-o ceremonie care a avut loc luni şi care a fost prezentată de Ellen DeGeneres.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Justin Timberlake s-a reunit, astfel, cu Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone şi Chris Kirkpatrick pe bulevardul Hollywood.

„Suntem chiar o familie”, a spus celor prezenţi Timberlake, în vârstă de 37 de ani, citează Reuters. „Nu cred că pot exprima în cuvinte cât de mulţi aţi însemnat voi patru pentru mine... Vă iubesc pe toţi atât de mult”, s-a adresat el foştilor colegi.

‘NSync, unul dintre cele mai de succes grupuri din era teen pop, a fost ovaţionat şi sutele de fani au fredonat piesa „Tearin’ Up My Heart”.

Cel de-al doilea album al grupului, „No Strings Attached” (2000), a deţinut timp de 15 ani recordul de cel mai bine vândut disc în săptămâna de debut, în SUA, cu 2,41 de milioane de copii.

În 2001, ‘NSync a lansat ultimul album, iar ultima dată când membrii grupului au concertat împreună a fost în 2002. În urmă cu cinci ani, ei au cântat împreună la gala MTV Video Music Awards.

‘NSync, format în 1995, în Orlando (Florida), a lansat trei albume de studio, care au fost vândute în peste 40 de milioane de copii în întreaga lume. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.