Trei jucătoare numărul 1 mondial, Simona Halep, acum în vârful ierarhiei WTA, americanca Serena Williams şi Victoria Azarenka din Belarus, foste lider WTA, vor participa, la 3 mai, la un eveniment caritabil, la Madrid, înaintea competiţiilor Premier Mandatory şi Masters 1000 ce vor avea loc în capitala Spaniei şi care sunt organizate de Ion Ţiriac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă cele trei jucătoare amintite, vor mai participa spaniola Carla Suarez Navarro şi tenismenii Lucas Pouille, Feliciano Lopez, Fernando Verdasco plus un al patrulea jucător ce va fi anunţat ulterior.

Pe trenul Maonolo Santano de la Caja Magica se vor înfrunta două echipe mixte, de câte doi jucători şi două jucătoare. Câştigătoarea va primi un premiu de 100.000 de euro, din care jumătate vor fi donaţi unei organizaţii care luptă împotriva violenţei domestice.

Madrid Open va începe la 5 mai, iar Simona Halep a câştigat ultimele două ediţii la feminin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.