Prima gală live a sezonului 8 "Românii au talent" a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, peste 3 milioane de telespectatori urmărind show-ul în minutul de aur, vineri seară, la PRO TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.8 puncte de rating şi 33.1% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.6 puncte de rating şi 12.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 2.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audienţă de la 21.27, peste 3 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

La finalul show-ului, au fost aleşi şi primii doi finalişti ai sezonului, Cesima Nechifor şi Sergiu Hudrea, iar juraţii au anunţat primul candidat la câştigarea premiului de originalitate în valoare de 10.000 euro, Roxana Zorzolan.

Fostul concurent de la "Românii au talent", Narcis Ianău, şi baletul emisiunii, condus de coregraful Bogdan Bolohan, au pregătit două momente speciale pentru primul live. 

Marele premiu al emisiunii este în valoare de 120.000 de euro. Următorii 10 semifinalişti vor urca pe scenă vineri, într-o nouă gală live. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.