Prezentatorul de televiziune Steve Irwin, care a încetat din viaţă în 2006, în timp ce lucra la un documentar despre lumea submarină, a fost onorat postum cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, joi, în cadrul unei ceremonii la care au participat văduva lui, Terri, şi cei doi copii ai lor, Bindi şi Robert.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit time.com, în cadrul ceremoniei, Terri Irwin a declarat: „Steve spunea întotdeauna că speră ca mesajul lui în favoarea conservării va dăinui pentru totdeauna. Înseamnă totul pentru noi că amintirea lui Steve rămâne vie în atât de multe moduri”.

Steaua dedicată lui Steve Irwin este cea cu numărul 2.635 pe Walk of Fame din Hollywood.

La ceremonie au fost prezenţi sute de fani, inclusiv comicul australian Rove McManus, celebrul maestru bucătar Curtis Stone şi personalitatea TV Ross Matthew.

După ce familia lui Steve Irwin a dezvelit steaua dedicată lui, aceasta s-a fotografiat cu un şarpe uriaş.

„Acest omagiu demonstrează cât de minunată a fost munca lui şi că impresia pe care le-a creat-o oamenilor va continua să existe în rândul multor generaţii viitoare”, a spus Robert Irwin, în vârstă de 14 ani.

Hollywood Chamber of Commerce, care administrează Walk of Fame, acordă aproximativ 20 de stele anual, dintre care una postum. O stea este acordată postum abia după ce trec cel puţin 5 ani de la moartea unei personalităţi.

Steve Irwin a fost ucis în 2006 de o pisică de mare care i-a străpuns inima, în timp ce el filma un documentar despre lumea submarină, „Ocean’s Deadliest”.

Irwin a promovat conservarea şi a prezentat alături de soţia lui serialul documentar de succes la nivel internaţional „The Crocodile Hunter”, lansând peste 300 de episoade. Cuplul a administrat şi parcul dedicat animalelor sălbatice Australia Zoo din Brisbane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.