Două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit, marţi, pe Drumul Naţional 7, la Bujoreni, judeţul Vâlcea, traficul în zonă fiind complet blocat. Şoferul unuia dintre TIR-uri a fost încarcerat şi a suferit multiple traumatisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Vâlcea au anunţat, marţi, că două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 7, la Bujoreni.

Şoferul unuia dintre TIR-uri a rămas încarcerat, dar a fost scos de către echipajele de pompieri. El a suferit traumatisme la cap şi la picioare şi a fost predat echipajelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, fiind conştient. 

Deocamdată, poliţiştii nu au stabiilit mecanismul producerii accidentului, dar circulaia în zonă este complet blocată, formându-se coloane de maşini. 

Centrul Infotrafic anunţă că valorile de trafic sunt crescute în ambele sensuri, iar deblocarea circulaţiei se va face în aproximativ o oră. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.