Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, solicitarea SC GCC Film Global SRL, în colaborare cu Telemundo şi Diagonal TV Spania, să filmeze în Palatul Parlamentului câteva scene din seria a doua a telenovelei ”Regina Sudului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Societatea SC GCC Film Global SRL realizează în România serialul spaniol "Regina Sudului", de 64 de episoade, în colaborare cu Telemundo şi Diagonal TV Spania, în mai multe locuri din Bucureşti – la Palatul Snagov, Casa Oamenilor de Ştiinţă, Baza Aeriană 90 Otopeni şi altele.

”Având în vedere arhitectura deosebită, structura monumentală şi grandoarea finisajelor din Palatul Parlamentului se solicită filmarea unor secvenţe în data de 12 mai 2018 în unele spaţii aflate în administrarea Camerei Deputaţilor. Având în vedere calendarul pentru 12 mai 2018 propunem ca, în acea dată, filmarea să fie făcută doar în Galeria hol C6 şi în sala Nicolae Bălcescu. Pentru celelalte spaţii solicitate (hol C1, holul şi scările C4, holul din faţa săşii Al I Cuza - nivel P) se va stabili o altă dată disponibilă împreună cu solicitantul”, se arată în memorandumul intern aprobat de conducerea Camerei Deputaţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.