Aproximativ 1.500 de persoane au fost prezente, sâmbătă, la Houston, la funeraliile Barbarei Bush. La ceremonia de la biserica episcopală St. Martin au participat patru foşti preşedinţi: Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton şi George Bush.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei americane, nu a fost prezent la funeralii preşedintele Donald Trump, însă prima doamnă Melania Trump a participat, alături de trei foste prime doamne, Michelle Obama, Laura Bush şi Hillary Clinton.

“Barbara Bush ne-a umplut vieţile cu râsete şi bucurie. Ea era un model pentru noi”, a spus unul dintre fiii fostei prime doamne, Jeb Bush.

Ceremonia a fost transmisă în direct de televiziunile din SUA.

Barbara Bush, soţia fostului preşedinte american George H. W. Bush şi mama fostului preşedinte George W. Bush, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 92 de ani.  Barbara Bush i-a lăsat în urmă pe soţul său de 93 de ani, cinci copii, 17 nepoţi şi şapte strănepoţi.

Barbara Pierce s-a născut în iunie 1925 în statul New York. Ea l-a cunoscut pe George H. W. Bush la vârsta de 16 ani şi s-au căsătorit trei ani mai târziu. Cei doi au avut şase copii, inclusiv George W. Bush, preşedinte al Statelor Unite din 2001 în 2009, şi Jeb Bush, guvernator al Floridei din 1999 în 2007 şi candidat înfrânt în alegerie primare republicane din 2016 în vederea alegerilor la Casa Albă. Fiica sa Pauline a decedat la o vârstă fragedă în 1953.

Soţul său, George H. W. Bush, a condus Statele Unite din 1989 în 1993.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.