O cisternă plină cu vin s-a răsturnat, sâmbătă, pe Autostrada Sibiu - Orăştie, în dreptul municipiului Sibiu, şi a luat foc. La faţa locului intervin mai multe autospeciale ale pompierilor, dar s-au deplasat şi echipaje de Poliţie. Traficul în zonă este complet blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa Video: Facebook/ Infotrafic Judetul Sibiu 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, o cisternă plină cu vin s-a răsturnat pe Autostrada Sibiu - Orăştie şi a luat foc. 

”Se intervine entrut stingere cu trei autospeciale cu apaă şi spuma şi o ambulanţă SMURD”, au predcizat reprezentanţii ISU. 

Aceştia au anunţt că şoferul a fost rănit, având probleme la unul dintre picioareşi va fi transportat la Spitalul Judeţean SIbiu. 

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Sibiu au precizat că accidentul s-a produs în dreptul municipiului SIbiu, între două ieşiri de pe autostradă. 

”Nu există pericol de explozie, dar traficul este complet blocat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Sibiu. 

Potrivit acestora, traficul este deviat prin oraş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.