Cântăreaţa Ariana Grande a fost, vineri seară, invitat-supriză la festivalul californian Coachella, în aceeaşi zi în care a lansat primul single de după atacul terorist care a vizat Manchester Arena unde ea susţinea un concert în mai 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Speculaţii privindparticiparea Arianei Grande la festival au început de vineri după-amiază, când managerul ei, Scooter Braun, a publicat pe Twitter: „Hey, Ariana Grande... ce faci diseară?”. După aceasta, el a spus că se îndreaptă spre scena Coachella.

Au apărut, de asemenea, fotografii cu cântăreaţa însoţită de iubitul ei, Mac Miller, într-un elicopter.

Ea a urcat pe scena festivalului în timpul recitalului lui Kygo şi a interpretat single-ul nou lansat „No Tears Left To Cry”.

Capul de afiş al serii de sâmbătă din cel de-al doilea weekend de festival va fi The Weeknd, apropiat al lui Grande, iar fanii s-au grăbit să speculeze că ea va urca din nou pe scenă.

În vârstă de 24 de ani, Ariana Grande este foarte populară în rândul adolescenţilor. Ea a debutat ca actriţă în musical-ul „13”, pe Broadway. Succesul în muzică l-a înregistrat în 2013, cu melodia „The  Way”, de pe primul său album. În 2014, Ariana Grande a primit premiul Music Business Association în categoria „Breakthrough Artist of the Year”, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013. Cântăreaţa americană a primit, anul trecut, titlul de cetăţean de onoare al oraşului Manchester.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.