Un agent de poliţie a fost trimis în judecată de procurorii din Botoşani pentru două infracţiuni de purtare abuzivă. El este acuzat că anul trecut a intervenit pentru aplanarea a două scandaluri şi că a lovit cu bastonul din dotare persoana care a provocat conflictul, anchetatorii stabilind că a folosit bastonul în afara procedurii regulamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, prima faptă de care este acuzat poliţistul a avut loc în 28 aprilie 2017. Astfel, agentul de poliţie a intervenit pentru aplanarea unui scandal, iar la un moment dat a agresat cu bastonul din dotare persoana care a provocat conflictul, victima având nevoie de aproximativ o săptămână de îngrijiri medicale.

Cea de-a doua faptă a avut loc în 24 iunie 2017, când agentul de poliţie a fost solicitat să intervină la un alt scandal la domiciliu. Şi de această dată, el l-a agresat cu bastonul pe cel care a provocat conflictul. În urma loviturilor primite, victima a avut nevoie de 40-50 de zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii au stabilit că în cele două cazuri agentul de poliţie a folosit bastonul în afara procedurii regulamentare.

El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru două infracţiuni de purtare abuzivă.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.