Preşedintele Donald Trump a programat un miting cu „americanii patrioţi”, pe 28 aprilie, când are loc dineului corespondenţilor de la Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele american se va afla la Washington în ziua în care va avea loc dineul Asociaţiei Corespondeţilor de la Casa Albă, însă nu pentru a participa la eveniment, ci pentru a lua parte la un miting de susţinere a administraţiei sale.

Acesta va fi al 11-lea miting al lui Trump în Michigan, de la anunţarea candidaturii la preşedinţie în iunie 2015.

„În timp ce presa care oferă ştiri false se va sărbători împreună cu obişnuiţi ai societăţii din Washington în baltă, preşedintele Trump va fi într-un cu totul alt Washington, celebrând revigorarea economiei naţionale cu americanii patrioţi”, a transmis şeful de campanie al lui Trump, Michael Glassner, într-un comunicat, citat de CNN.

Totuşi, mai mulţi membri ai echipei preşedintelui vor lua parte la evenimentul corespondenţilor, ca invitaţi. Margaret Talev, preşedinta Acosiaţiei, a transmis într-un comunicat de presă că Trump nu va fi prezent la dineu, însă „îi va încuraja pe membrii executivului său să participe”. Ea a adăugat că purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sarah Sanders, va ocupa la dineu un loc la prima masă.

Acesta este al doilea an consecutiv când Donald Trump susţine un miting în loc să participe la dineul Asociaţiei Corespondeţilor de la Casa Albă. Anul trecut, el s-a aflat în Pennsylvania în timpul evenimentului anual al jurnaliştilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.