Lidl România a avertizat miercuri în legătură cu o tentativă de fraudă online, care circulă pe canalele online, inclusiv pe Facebook şi pe WhatsApp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SĂRBĂTORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirecţionează utilizatorii către site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagină web care nu aparţine Lidl România sau partenerilor săi”, se arată în comunicat.

Compania sfătuieşte utilizatorii să nu acceseze link-ul respectiv.

”Acest demers nu este organizat de către Lidl România, iar compania se distanţează ferm de asemenea modalităţi de promovare, luând toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă”, se arată în comunicat.

Lidl România recomandă clienţilor care vor să vadă ofertele companiei sau să se înscrie la concursuri organizate de către retailer să acceseze doar link-urile găzduite de către website-urile www.lidl.ro, surprize.lidl.ro sau de către canalele oficiale de social media.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.