Copiii sunt comorile din viata noastra de care trebuie sa ne bucuram neincetat. Trebuie sa avem grija sa ne hranim mereu sufletul cu momente frumoase petrecute alaturi de ei, punandu-le pe toate in cufarul amintirilor. Ei sunt mandria noastra si ca parinti suntem in stare sa facem orice pentru a-i vedea fericiti, cu zambetul pe buze. Admiram puterea celor care fac sacrificii dureroase pentru copiii lor si incercam si noi sa le urmam exemplul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Momentele remarcabile din perioada de copilarie sunt botezul si zilele onomastice. Pentru parinti aceste evenimente sunt adevarate sarbatori nescrise in calendar, insa ele raman imprimate etern in suflet. In ordine cronologica, la interval de cateva luni de la nasterea unui bebelus are loc botezul sau, momentul in care micul suflet este increstinat pentru a putea trece la o viata spirituala noua. Este prima ceremonie importanta din viata copilului iar daca parintii opteaza pentru un botez traditional ar trebui sa respecte cateva obiceiuri si traditii. In primul rand, la biserica sa aiba certificatul de nastere si sa ia un cadou nasilor. Invitatii trebuie serviti cu bomboane dupa ce se termina baita, fara a omite o forfecuta si o cutiuta in care sa puna parul taiat de preot. Daca botezul are loc inainte de a se implini 40 de zile de la nastere, mama nu poate sa intre in biserica.

Petrecerea de botez – pasi de urmat

Privitor la petrecerea de botez, exista o serie de etape pe care toti parintii trebuie sa le urmeze. In primul rand se face lista cu invitati pentru ca numarul lor este determinant pentru tot ceea ce urmeaza. In functie de asta se trece la etapa urmatoare - alegerea salii unde va avea loc evenimentul. Trebuie luat in considerare si modul in care vor reusi oaspetii sa ajunga precum si prezenta unui ring de dans satisfacator. Trebuie evitate localurile inguste sau incarcate, pentru ca nu ar crea decat o senzatie de sufocare.

Odata aleasa sala, trebuie sa te gandesti la o tematica pentru ca in functie de asta alegi baloanele, aranjamentele florale, decoratiunile. Si invitatiile sunt la fel de importante, acestea fiind facute in concordanta cu intregul decor si tematica aleasa. Pentru realizarea acestora se poate apela la ajutorul unui specialist din domeniu care sa o personalizeze dupa preferintele tale. Ce trebuie sa contina o invitatie la botez? Numai informatiile de baza cum ar fi numele parintilor, ale nasului si al bebelusului, data, ora si locul evenimentului si eventual un numar de telefon pentru ca invitatii sa va confirme prezenta. Este de evitat un text amplu pentru ca nu ar face decat sa incarce inutil invitatia.

Si la botez sunt necesare marturiile, fiind considerate mici cadouri in semn de apreciere oferite invitatilor. Acestea variaza in functie de tematica, in general optandu-se pentru traistute cu bomboane sau mici fotografii magnetice cu poza bebelusului.

In privinta meniului, trebuie sa faci diferentieri pentru ca unii oaspeti pot avea probleme de sanatate care le impun restrictii alimentare, iar altii sunt vegetarieni. Si copiii trebuie sa se bucure de un meniu care sa le permita sa manance complet felurile de mancare pe gustul lor. Tortul, momentul mult-asteptat al serii trebuie sa se incadreze perfect in tematica, putand fi personalizat prin culoare, forma, topping, mesaj. Si candy-barul este o idee foarte buna pentru petrecerea de botez, pe care copiii o vor savura, la propriu si la figurat.

Pentru a insufleti atmosfera, indragitele ursitoare Bucuresti sunt nelipsite de la o petrecere reusita. Ele au rolul de a ura copilului cuvinte frumoase de iubire, noroc, fericire si sanatate. Fiind inspirate din traditiile vechi, exista si o ursitoare rea ale carei replici contrastante si neprevazute sunt asteptate cu mare interes de catre invitati. Ursitoarele fac deliciul tuturor, de la mic la mare fara exceptie, aparitia lor pe scena fiind asteptata cu sufletul la gura. Prin urarile si imaginea lor desprinsa parca din povesti, ursitoarele creeaza o atmosfera fantastica de basm, asigurand momente magice pentru invitati.

Formatia muzicala sau DJ-ul trebuie sa multumeasca gusturile tuturor invitatilor, de aceea trebuie sa te orientezi catre una/unul care cuprinde diverse genuri muzicale.

In afara de fotografiile si filmarile facute de invitati in momentele cheie, este indicat sa apelezi la o firma de profesionalisti care sa imortalizeze fiecare moment. Acestia anticipeaza momentele importante si le surprind la detaliu, calitatea pozelor spunandu-si cuvantul.

Organizarea zile de nastere pentru prichindei este o reala provocare pentru parinti. Petrecerile pentru copii au evoluat foarte mult in ultima perioada. In prezent acestia isi doresc un univers de poveste in miniatura cu decoratiuni, magicieni, clovni si personajele lor preferate din desenele animate. Avand in vedere ca exista firma specializate care ofera astfel de servicii, copiii se pot bucura de prezenta mascotelor Disney sau de masinuta de baloane de la Paradisulpersonajelor.ro.

 Nu este obligatoriu sa ne supunem traditiilor sau sa fim in pas cu moda, insa nu putem rezista sa nu ii facem pe copiii nostri cei mai fericiti. In acest sens, Paradisulpersonajelor.ro este o firma specializata a carei misiune este de a aduce povestea si magia la petrecerea de botez, respectiv la ziua de nastere a copiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.