Sârbul Novak Djkovici a început cu o victorie clară sezonul pe zgură, trecând, luni, cu scorul de 6-0, 6-1, de compatriotul său Dusan Lajovici, locul 93 ATP, venit din calificări, în turul I al turneului de 1.000 de puncte de la Monte Carlo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djokovici, locul 13 ATP şi cap de serie numărul 9, a avut nevoie de numai 56 de minute pentru a se impune.

Novak Djokovici a revenit pe teren în ianuarie 2018, după jumătate de an de pauză, cauzată de o accidentare la cotul drept. El a trecut trei tururi la Australian Open, înainte de a fi eliminat în optimi. Acestea erau până luni singurele lui succese în acest an.

La începutul lunii februarie, sârbul a suferit o intervenţie chirurgicală la acelaşi cot cu probleme, apoi a fost eliminat în primul tur atât la Indian Wells, cât şi la Miami, ambele competiţii având loc în martie.

La Monte Carlo, turneu pe care l-a câştigat în 2013 şi 2015, fostul lider ATP, în vârstă de 30 de ani, va evolua în manşa a doua cu croatul Borna Corici, locul 39 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.