Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că, dacă informaţiile potrivit cărora se foloseşte o hârtie în care este semnătura sa pentru susţinerea lui Răzvan Burleanu pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) sunt adevărate, i se pare incalificabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Eu nu am spus că îl susţin pe Ionuţ Lupescu. Eu am spus că, dacă informaţiile care mi-au fost transmise că se foloseşte o hârtie în care este semnătura mea pentru susţinerea domnului Burleanu sunt adevărate, mi se pare ceva incalificabil. Eu sper să nu fie adevărate pentru că n-am semnat aşa ceva şi nici n-aveam de gând. În rest, cred că trebuie să fie alegri libere la FRF şi toţi cei care votează acolo trebuie să se gândească şi la noi, microbiştii, nu numai la ei. Să se gâdească şi la suferinţele noastre, şi la trăirile noastre. Şi la trăirile mele de rapidist, (...) indiferent de ce echipă susţin. Să se gândească la ce ne dorim cu toţii de la fotbalul românesc, să avem măcar aceleaşi performanţe pe care le-a avut generaţia de aur, pentru că potenţial există", a susţinut Dragnea.

Întrebat dacă nu este susţinut Ionuţ Lupescu de către PSD, în condoţiile în care au apărut în spaţiul public fotografii în care acesta apare însoţit de lideri locali ai PSD, Liviu Dragnea a afirmat: "Ştiţi cum e cu implicarea politicului? Poate după aceste alegeri discutăm despre implicarea unor instituţii în vechile alegeri de la federaţie. Lăsaţi-o cu implicarea politicului, e ca şi cum unii au voie să se întâlnească, alţii, nu. Liderii noştri din teritoriu nu au voie să se întâlnească? Foarte bine fac", a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că singurul candidat la preşedinţia FRF cu care a discutat a fost Ionuţ Lupescu, la solicitarea acestuia, şi l-a asigurat pe fostul internaţional de toată susţinerea sa dacă va câştiga alegerile.

Întrebat dacă a discutat cu Ionuţ Lupescu sau cu actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, despre alegerile de la forul fotbalistic intern, Dragnea a răspuns: "Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuţ Lupescu. A fost singurul care m-a căutat acum o lună şi jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, şi mi-a spus despre intenţia sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui şi i-am spus că dacă va fi ales preşedinte al federaţiei, atunci va avea toată susţinerea mea."

Dragnea a adăugat că dacă ar vota la alegerile de miercuri ar şti pe cine să aleagă.

"Nu pot să spun în acest interviu că susţin pe cineva pentru că nu ar fi corect din partea mea, dar dacă aş fi acolo ştiu cum ar trebui să votez", a afirmat el.

Întrebat cum ar vota, şeful Camerei Deputaţilor a răspuns: "V-am spus că singurul om cu care am discutat este Ionuţ Lupescu. Este nevoie de o schimbare profundă în modul de abordare a fotbalului de către noua conducere a Federaţiei Române de Fotbal. Mi-aş dori ca viitoarea conducere a FRF să reuşească să ne reaprindă, nouă, microbiştilor, speranţa."

La alegerile de miercuri de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.