PSD a decis luni, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, să îi retragă sprijinul politic deputatului de Argeş Cătălin Rădulescu, a anunţat Liviu Dragnea. De asemenea, purtătorul de cuvânt al partidului, Adrian Dobre, şi preşedintele PSD Diaspora, Ovidiu Iane, au demisionat din funcţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În aceeaşi şedinţă, Ovidiu Iane şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Diaspora şi Adrian Dobre a renunţat la poziţia de purtător de cuvânt al partidului şi la cea de secretar de stat în Ministerul Comerţului”, a anunţat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă ştie motivul demisiei lui Dobre, liderul PSD a spus că "nu este purtărorul de cuvânt al purtătorului de cuvânt".

Decizia PSD Argeş privind retragerea sprijinului politic deputatului Cătălin Rădulescu a fost validată în cadrul CExN.

“De asemenea, preşedintele organizaţiei PSD Argeş ne-a prezentat hotărârea adoptată în organizaţia Argeş de a se retrage sprijinul politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu şi Biroul Permanent Naţional, şi Comitetul Executiv au luat act şi au validat această hotărâre”, a mai afirmat Dragnea.

Întrebat dacă ştie motivul demisiei lui Dobre, liderul PSD a spus că "nu este purtărorul de cuvânt al purtătorului de cuvânt ex".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.