Filmul „Rampage”, regizat de Brad Peyton, cu Dwayne Johnson în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 34,5 milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest film, Dwayne Johnson interpretează rolul unui primatolog, Davis Okoye, care are o legătură specială cu George, o gorilă extrem de inteligentă, pe care a îngrijit-o încă de la naşterea acesteia. După ce un experiment genetic eşuează, gorila devine extrem de violentă şi sunt descoperite şi alte animale care au suferit mutaţii similare. Okoye face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală şi să salveze creatura care i-a fost cândva prietenă, potrivit cinemagia.ro.

Drama horror „A Quiet Place”, de John Krasinski, care joacă alături de soţia lui, Emily Blunt, a coborât pe cel de-al doilea loc în clasament, în cel de-al doilea weekend de la debut, după ce a generat încasări de 32,6 milioane de dolari.

Pe cel de-al treilea loc în clasament s-a situat un alt debut – thrillerul horror „Truth or Dare”, regizat de Jeff Wadlow. Filmul a generat încasări de 19 milioane de dolari. În acest film, un simplu joc „adevăr sau provocare" cu prietenii devine mortal când cineva - sau ceva - începe să îi pedepsească pe cei care mint sau refuză o provocare.

Filmul „ Ready Player One”, regizat de Steven Spielberg, a coborât două poziţii în clasament, ajungând pe locul al patrulea, după ce a generat, în cel de-al treilea weekend de la debut, încasări de 11,2 milioane de dolari.

Comedia „Blockers”, regizată de Kay Cannon, cu John Cena în distribuţie, a coborât, de asemenea, două poziţii în clasament, ajungând pe locul al cincilea. Filmul a generat încasări de 10,2 milioane de dolari, în cel de-al doilea weekend de la debut.

După al nouălea weekend de la premieră, filmul „Black Panther” a coborât două poziţii, până pe locul al şaselea, cu încasări de 5,3 milioane de dolari.

Lungmetrajul „Isle of Dogs”, regizat de Wes Anderson, a urcat trei poziţii, până pe locul al şaptelea, după ce a generat, în cel de-al patrulea weekend de la debut, încasări de 5 milioane de dolari.

Drama de familie „I Can Only Imagine”, regizată de Andrew Erwin şi Jon Erwin, ocupă cel de-al optulea loc în box office-ul nord-american, după ce a pierdut două poziţii. Filmul a generat încasări de 3,8 milioane de dolari, în cel de-al cincilea weekend de la debut.

Thrillerul psihologic „Acrimony”, regizat de Tyler Perry, a pierdut patru locuri în clasament, ajungând pe poziţia a noua, cu încasări de 3,7 milioane de dolari, în cel de-al treilea weekend de la debut. În această producţie, Taraji P. Henson interpretează rolul principal al unei soţii determinate să se răzbune pe soţul care îi este infidel.

Drama „Chappaquiddick”, de John Curran, care spune povestea accidentului în care a fost implicat, în 1969, Ted Kennedy, a coborât trei poziţii în clasament, până pe locul al zecelea, după ce a generat, în cel de-al doilea weekend de la debut, încasări de 3 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.