Teatrul Metropolis din Bucureşti organizează audiţii pentru un rol în spectacolul „Livada de Vişini”, după Anton Pavlovici Cehov, şi pentru alte două proiecte ale instituţiei teatrale. Înscrierile se pot face până pe 25 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru spectacolul „Livada de vişini”, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză, Teatrul Metropolis organizează audiţii pentru rolul Duniaşa, care poate fi interpretat de actriţe cu vârsta cuprinsă între 16 şi 23 de ani, informează instituţia teatrală. 

La audiţiile organizate de instituţia teatrală mai pot participa şi actori şi actriţe cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani, pentru roluri în două dintre viitoarele proiecte ale Teatrului Metropolis.

Înscrierile se pot face până la data de 25 aprilie (inclusiv), la adresa de e-mail castingteatrulmetropolis@gmail.com, iar audiţiile vor avea loc începând cu data de 29 aprilie, la Teatrul Metropolis.

Rezultatul selecţiei şi programarea audiţiilor vor fi comunicate până pe 28 aprilie.

Proiectele pentru care se organizează audiţiile fac parte din programul de management al directorului instituţiei teatrale, George Ivaşcu, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Gestionarea activităţilor de punere în operă a spectacolelor pentru care se organizează audiţii va fi asigurată de conducerea operativă a Teatrului Metropolis: director adjunct, director economic, coordonator de programe şi consultant artistic.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.