Sa obtii o manichiura deosebita, care sa arate la fel de bine ca cele realizate in saloanele de specialitate, poate fi o adevarata provocare, mai ales daca esti incepatoare in aceasta activitate. Cu toate astea, exista cativa pasi pe care daca ii urmezi, poti ajunge la rezultatul dorit, chiar si in cazul in care nu ai indemanare sau precizie. Iar vestea buna este ca poti face toate aceste lucruri chiar la tine acasa, fara sa fii nevoita sa renunti la confortul propriului camin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

3 trucuri pentru o manichiura profesionista home-made:

1.Foloseste oja cu sclipici

Indiferent daca preferi manichiura french sau daca iti place sa ai unghiile colorate, opteaza pentru ojele cu sclipici. Pe langa faptul ca aceste lacuri de unghii sunt mult mai rezistente decat cele mate, se usuca intr-un timp mult mai scurt si, de asemenea, sunt foarte usor de aplicat pe unghii. Mai mult decat atat, oja cu glitter este disponibila in aproape toate culorile, astfel ca poti obtine usor si rapid o manichiura deosebita si rezistenta, folosind nuantele tale preferate. In cazul in care nu detii deja astfel de lacuri, cu un click aici le poti achizitiona pe cele care iti plac si care ti se potrivesc. Fara indoiala, daca vei aplica acest truc si vei folosi oja cu glitter atunci cand iti realizezi manichiura, rezultatul va fi unul profi, pe masura asteptarilor tale.

2.Opteaza pentru matrite

Orice femeie este capabila sa realizeze o manichiura simpla, intr-o singura culoare, insa atunci cand vine vorba despre unghiile cu modele, acestea apeleaza intotdeauna la profesionisti. Chiar daca cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos sunt de parere ca pictatul unghiilor in aceasta maniera poate fi realizat doar de catre experti, adevarul este ca exista o multime de accesorii care te pot ajuta sa obtii acelasi rezultat singura, chiar la tine acasa. Mai precis, poti crea modele unice, cu detalii fine si fara sa depui prea mult efort utilizand matrite si stampile speciale. In acest sens, pe Baff.ro gasesti matrite de unghii si stampile pentru incepatori, care te vor ajuta sa ai unghii cu adevarat speciale. Aplica si acest truc, care este foarte usor de pus in practica si, in mod cert, te vei bucura de o manichiura perfecta de fiecare data.

3.Utilizeaza un burete pentru degrade

Un alt tip de manichiura pe care multe dintre doamne si domnisoare considera ca nu il pot realiza pe cont prorpiu este efectul degrade. Chiar daca rezultatul este unul spectaculos, nu trebuie sa fii expert pentru a-l obtine. Tot ce ai de facut este sa alegi trei nuante diferite de oja, ale unei culori pe care o preferi si sa le aplici pe un burete, in forma dorita. Apoi, trebuie sa aplici buretele pe fiecare unghie in parte si la final sa corectezi marginile depasite. Acest truc va oferi unghiilor tale un efect deosebit, cu care vei face, mai mult ca sigur, ravagii.

Acestea fiind spuse, daca iti doresti sa realizezi o manichiura profesionista chiar la tine acasa, insa nu esti neaparat o persoana indemanatica, pune in practica aceste trei trucuri si, in mod garantat, vei obtine rezultatele pe care ti le doresti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.