Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a exprimat miercuri ”speranţa că bunul simţ va sfârşi prin a se impune” în relaţiile internaţionale, ”tot mai haotice” în prezent, în opinia sa, într-un context de tesniuni puternice cu Occidentul, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Situaţia în lume devine tot mai haotică. Cu toate acestea, noi sperăm că bunul simţ va sfârşi prin a se impune şi că relaţiile internaţionale vor lua o direcţie constructivă, că sistemul mondial va deveni mai stabil şi previzibil”, a declarat Putin într-un discurs pe care l-a susţinut în faţa unor diplomaţi străini.

”Situaţia afacerilor mondiale nu poate decât să creeze nelinişte. Situaţia în lume devine tot mai haotică”, le-a spus Putin noilor ambasadori, potrivit The Associated Press.

Liderul de la Kremlin nu a evocat vreun conflict anume în discursul său, pe care l-a susţinut în timp ce Statele Unite ameninţă cu un atac contra forţelor siriene, susţinute de Rusia, în urma unui presupus atac chimic la Duma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.