Un bărbat a decedat, miercuri, după ce o placă de beton s-a prăbuşit peste el, într-o clădire dezafectată din municipiul Sebeş. Poliţiştii criminaşişti fac cercetări la locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Alba, Alina Marescu- Dumitrescu, a declarat pentru News.ro că pompierii au intervenit pentru degajarea plăcii de beton care s-a prăbuşit peste un bărbat şi pentru eventuale intervenţii de acordare a primului ajutor.

”O persoană a fost prinsă sub o placă de beton, într-o clădire dezafectată aflată la marginea municipiului Sebeş, în cartierul Mihail Kogălniceanu. Din păcate, bărbatul a decedat. Poliţiştii criminalişti au început o anchetă şi fac cercetări la faţa locului”, a declarat Alina Marescu Dumitrescu.

Pompierii au intervenit pentru scoaterea bărbatului de sub placa de beton. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.