Trei persoane au murit şi şapte au fost rănite, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit, luni, pe Drumul Naţional 25, în judeţul Galaţi. Poliţiştii din Galaţi au anunţat că două persoane au murit la faţa locului şi una la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Galaţi au anunţat, luni, că zece persoane au fost implicate în accidentul produs pe DN 25, între care trei copii. Trei persoane au murit - două la faţa locului şi una la spital - iar şapte au fost rănite. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, iar traficul în zona accidentului a fost reluat.

Trei persoane au fost încarcerate şi au fost scoase de către pompieri, iar două erau inconştiente şi s-au efectuat manevre de resuscitare. Din păcate, victimele nu au răspuns manevrelor şi a fost declarat decesul.

Alte opt persoane, între care trei copii, au fost transportate la spital. La unitatea medicală, unul dintre adulţi a murit din cauza rănilor suferite, bilanţul accidentului ajungând, astfel, la trei morţi şi şapte răniţi.

Poliţiştii au anunţat că accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

”Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens, iar în urma impactului au rezultat mai multe victime”, au anunţat reprezentanţii Infotrafic

Se pare că între persoanele decedate este şi unul dintre şoferi, însă poliţiştii nu au precizat dacă este sau nu cel care a provocat accidentul.

Centrul Infotrafic a anunţat că traficul în zona accidentului a fost reluat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.