Un şofer care făcea, vineri seară, drifturi în parcarea unui complex comercial din Bucureşti a fost oprit de către poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie după folosirea armamentului din dotare. Atât şoferul cât şi pasagerul care-l însoţea au fost duşi la secţie pentru audieri. După primele verificări poliţiştii au stabilit că şoferul avea permisul suspendat, iar autoturismul nu era înmatriculat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat, vineri seară, că echipaje ale Secţiei 2 Poliţie au observat în parcarea unui complex comercial, un conducator auto, care executa drifturi.

”A fost somat verbal să se oprească, dar a refuzat şi a continuat în aceeasi atitudine, fapt pentru care unul dintre agenţii de poliţie a utilizat armamentul din dotare, trăgând, după somaţie, foc în plan vertical”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit acestora, şoferul şi pasagerul care îl însoţea au fost duşi la subunitatea de poliţie pentru audieri.

Nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost înregistrate pagube materiale, au mai anunţat poliţiştii din Capitală.

Ulterior, aceştia au precizat că, după primele verificări, s-a stabilit că şoferul avea permisul suspendat, iar autoturismul nu era înmatriculat.

”La momentul În care Poliţia l-a somat, mai mulţi spectatori au încercat să intervină în favoarea conducătorului auto. Precizăm ca în zona complexului comercial se înregistrează un real fenomen, mulţi tineri alegând să execute drifturi în acea zonă, fapt pentru care Poliţia va interveni întotdeauna cu fermitate pentru protejarea tuturor cetăţenilor care se afla în acel perimetru şi sunt expusi unui real pericol de a fi răniţi”, au mai precizat reprezentanţii POliţiei Capitalei.

Pe numele şoferului vinovat se va întocmi dosar penal, urmând ca poliţiştii din Secţia 2 să stabilească exact încadrarea juridică a faptei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.