Emisiunea „Ferma vedetelor”, difuzată de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, joi seară, în intervalul orar 21.29 – 23.23, în care a fost urmărită de peste 1,4 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ferma vedetelor” a fost urmărită de 1.440.000 de telespectatori la nivel naţional şi a înregistrat 8,1 puncte de rating şi 19,1% cotă de piaţă. Pe cel de-al doilea loc în clasament, în acelaşi interval orar, s-a situat Kanal D, cu 6,2 puncte de rating şi 14,7% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Pe segmentul publicului comercial, format din telespectatori din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea a înregistrat 8,6 puncte de rating şi 26,1% cotă de piaţă. Antena 1 a ocupat cel de-al doilea loc în top, cu 5,9 puncte de rating şi 17,8% cotă de piaţă.

La nivel urban, „Ferma vedetelor” a obţinut 7,8 puncte de rating şi 18,9% cotă de piaţă, spre deosebire de Antena 1, care s-a situat pe cel de-al doilea loc în clasament, cu 5,7 puncte de rating şi 13,8% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă, 21.29, emisiunea era urmărită de 2.125.000 de telespectatori la nivel naţional.

În această ediţie a emisiunii, Patrizia Paglieri a provocat-o la duel pe Tania Popa, concurentă abia intrată în fermă. Paglieri a pierdut duelul şi a părăsit „Ferma vedetelor”.
  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.