Prinţul moştenitor saudit Mohammad bin Salman a rezervat întregul hotel Four Seasons din Beverly Hills, pentru nopţile dintre marţi şi vineri, timp în care el şi însoţitorii săi se vor afla în vizită în Los Angeles, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De obicei, hotelul găzduieşte personalităţi din industriile de film şi televiziune, precum şi evenimente importante, precum BAFTA Tea Party.

Surse ale publicaţiei The Hollywood Reporter (THR) susţin că prinţul moştenitor saudit şi însoţitorii săi au rezervat întregul hotel pentru şederea în Los Angeles, această vizită fiind şi prima pe care Mohammad bin Salman o face în acest oraş.

Mai multe surse din echipa hotelului au refuzat să comenteze despre cazarea prinţului, în timp ce un reprezentant al Four Seasons nu a răspuns la solicitarea THR de a comenta cu privire la acest subiect.

Un angajat responsabil cu rezervările a confirmat că nu sunt locuri disponibile în hotel în această săptămână, urmând ca mai multe camere să se elibereze abia vineri seară.

Tarifele pentru rezervarea unor camere la hotelul Four Seasons, de 16 etaje, încep de la 625 de dolari pe noapte. Hotelul cuprinde 185 de camere individuale şi 100 de apartamente de lux. Apartamentele prezidenţiale pot fi rezervate cu peste 10.000 de dolari pe noapte.

Un vizitator a spus pentru THR că s-a întâlnit cu echipa de securitate a prinţului în săptămâna de dinaintea vizitei lui în Los Angeles şi că apoi s-a hotărât să se cazeze la un alt hotel. În acest weekend, în anumite zone ale hotelului au fost instalate semne în arabă pentru prinţ şi invitaţii lui.

Prinţul moştenitor saudit Mohammad bin Salman face prima sa vizită la Hollywood, într-un demers mai larg de a construi de la zero o industrie de divertisment în ţara sa.

Luni seară, prinţul a participat la o petrecere organizată de Rupert Murdoch, pe proprietarea sa din Bel Air. La eveniment au fost prezenţi, între alţii, Bob Iger, CEO Disney, şi soţia sa, Willow Bay, Jeff Shell – preşedintele Universal, Kevin Tsujihara, CEO Warner Bros., regizorii James Cameron şi Ridley Scott şi actorii Morgan Freeman, Michael Douglas şi Dwayne „The Rock” Johnson.

Surse care au participat la eveniment au spus că acesta a fost unul social, nu politic. Înainte de cină, prinţul a susţinut un discurs scurt despre reformele din regatul său, precum şi despre pericolele radicalizării din Orientul Mijlociu. El s-a referit şi la importanţa relaţiei dintre Arabia Saudită şi SUA. Îmnsoţitorii prinţului au făcut selfie-uri cu vedete.

Această vizită a prinţului moştenitor saudit are loc la mai puţin de patru luni după ce Arabia Saudită a dezvăluit că va înceta interdicţia de 35 de ani impusă asupra cinematografelor publice.

Autoritatea generală pentru divertisment din Arabia Saudită va organiza un summit la Four Seasons din Beverly Hills, unde miniştri şi investitori din domeniul public, dar şi din cel privat, vor vorbi despre drumul care ar trebui parcurs pentru dezvoltarea industriei de divertisment în această ţară. Această industrie a fost aproape inexistentă timp de mai multe decenii în Arabia Saudită, din cauza legilor islamice stricte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.