Scandal şi îmbrânceli la Conferinţa de alegeri a PMP Timiş unde, în urma votului, deputatul Cornel Sămărtinean a fost ales liderul organizaţiei judeţene a partidului. Unor membri li s-a reproşat că nu au plătit cotizaţia, deci nu au drept de vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Huiduieli şi strigăte de ”Ruşine” s-au auzit la Conferinţa judeţeană a PMP Timiş, unde urma să se aleagă, sâmbătă, liderul organizaţiei judeţene a partidului.

Candidaţi pentru această funcţie au fost deputatul Cornel Sămărtinean şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Roxana Iliescu.

Unii participanţi la Conferinţa de alegeri au fost daţi afară, reproşându-li-se că nu şi-au plătit cotizaţiile şi nu pot vota sau că susţin unul sau altul dintre cei doi candidaţi. La un moment dat, au intervenit bodyguarzii pentru a calma spiritele.0

În urma votului exprimat de cei 326 de votanţi, 303 au votat în favoarea candidatului Cornel Sămărtinean, iar 17 pentru Roxana Iliescu. De asemenea, şase voturi au fost anulate.

La Conferinţa judeţeană de alegeri a PMP Timiş a fost invitat să participe şi liderul partidului, Traian Băsescu, însă din partea conducerii naţionale a participat secretarul general, Dorel Onaca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.