Poliţiştii de la transporturi au constatat, într-o săptămână, 71 de infracţiuni şi au aplicat aproape 800 de sancţiuni contravenţionale, fiind depistate şi şase persoane urmărite la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în perioada 23-30 martie, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi – I.G.P.R., poliţiştii de la transporturi au efectuat controale în 356 de staţii de cale ferată şi au patrulat în 584 de trenuri de călători.

În urma verificărilor, au fost depistate 6 persoane date în urmărire naţională, 4 minori lipsiţi de supraveghere şi 4 persoane care aveau nevoie de internare în centre de specialitate. De asemenea, asupra altor două au fost găsite substanţe halucinogene.

Au fost întocmite 55 de dosare penale, pentru săvârşirea a 71 de infracţiuni, în principal contrabandă, evaziune fiscală, furt, agresiuni fizice, tâlhărie, distrugere, braconaj piscicol, pescuit ilegal, fals şi uz de fals, precum şi infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

35 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni au fost depistate în flagrant delict.

13 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar faţă de una s-a luat măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Pentru neregulile depistate, poliţiştii au aplicat 798 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 182.623 de lei şi au ridicat, în vederea confiscării, bunuri şi bani, în valoare de aproximativ 97.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.