Directorul general al Tarom Werner Wolff a anunţat că TAROM intenţionează ca din toamnă să introducă o cursă directă Iaşi-Cluj Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut duminică, la Iaşi, cu ocazia primei curse Tarom Iaşi - Timişoara.

De asemenea, TAROM analizează posibilitatea unor rute directe între Constanţa şi Timişoara sau între Constanţa şI Oradea, dar şi a unui zbor direct Timişoara-Chişinău.

La rândul său, preşedintele CJ Iaşi Maricel Popa a declarat că modernizarea aeroportului din Iaşi va continua şi că ţinta este atingerea unui trafic de trei-patru milioanede pasageri în câţiva ani.

Preşedintele Camerei de Comerţ Iaşi Paul Butnariu i-a solicitat directorului TAROM să analizezeposibilitatea introducerii unor curse de la Iaşi către Amsterdam şi Paris, în timp ce directorul Continental Automotive Iaşi Marian Petrescu a spus că ar fi oportun un zbor direct între Iaşi şi Frankfurt.

De la Iaşi au existat zboruri directe către Cluj şi Timişoara până în luna februarie a acestui an, efectuate de companie Blue Air, însă acestea au fost suspendate, operatorul aerian motivând unele "fricţiuni" provocate de cei de la Aeroportul din Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.