Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat o licitaţie pentru a achiziţiona servicii de pază pentru secţia de autostrăzi, contract cu o valoare de până la 4,38 milioane lei, fără TVA, pentru 21 de luni, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frecvenţa şi valoarea contractelor ce vor fi atribuite în cadrul acordului cadru este de minimum un contract subsecvent pe an, iar valoarea, fără TVA, a celui mai mare contract subsecvent, este de 2,5 milioane lei.

Valoarea minimă, fără TVA, a acordului cadru este de 2,76 milioane lei, iar valoarea maximă, fără TVA, este de 4,38 milioane lei. Garanţia de participare este de 24.000 lei, iar garanţia de bună execuţie este de 10% din valoarea contractului subsecvent, fără TVA.

”Ofertantul va demonstra că a prestat, în ultimii trei ani, servicii similare a căror valoare cumulată a fost de minimum 1,2 milioane lei, fără TVA, la nivelul unui/mai multor contracte”, se arată în anunţ.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 26 aprilie, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 aprilie. Data limită de evaluare a ofertelor este 27 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.