Clubul Auxerre anunţă că a suspendat contractele şi salariile jucătorilor Pierre-Yves Polomat şi Michael Barreto, care s-au luat la bătaie pe teren, în timpul meciului cu Quevilly-Rouen, din Ligue 2. Cei doi jucători riscă rezilierea contractelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ţinând cont de gravitatea faptelor ce li se repoşează şi după ce au fost ascultaţi, ei au fost notificaţi de scoaterea lor provizorie din lot, cu suspendarea contactelor de muncă şi a remuneraţiilor. În cadrul procedurii disciplinare, respecând codul muncii şi statutul fotbalului profesionist, ei au fost convocaţi, maţi, pentru o întrevedere prealabilă, privind eventuale sancţiuni, ce pot merge până la ruperea definitivă a contractului de muncă", a precizat gruparea franceză, într-un comunicat.

Pierre-Yves Polomat, 24 de ani, şi Michael Barreto, 27 de ani, au sosit la Auxerre vara trecută, primul de la Saint-Etienne, iar cel de-al doilea de la Orleans.

Mijlocaşul Mickael Barreto şi fundaşul Pierre-Yves Polomat, coechipieri la Auxerre, s-au luat la bătaie pe teren în timpul meciului din deplasare cu Quevilly-Rouen şi au fost eliminaţi.

Incidentul a avut loc spre minutul 80 al partidei, în timpul unei acţiuni periculoase de atac a gazdelor. Nu se cunoaşte motivul încăierării, dar cei doi, aflaţi la vreo 30 de metri de propria poartă, au abandonat faza şi s-au luat la bătaie. Primul care a intervenit să-i oprească a fost un adversar, apoi membri ai stafurilor, arbitrul şi ceilalţi jucători, dar cu greu au putut fi despărţiţi.

Potrivit reluărilor, Polomat a reacţionat la o remarcă şi i-a dat un cap în figură lui Barreto, care a răspuns cu pumnul.

Bătaia s-a produs la scorul de 3-1 pentru Quevilly-Rouen, iar partida, contând pentru etapa a XXX-a a Ligue 2, s-a încheiat cu 4-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.