Cea de-a cincea ediţie a sezonului opt "Românii au talent", difuzată vineri la Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită de peste 3 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 17.8 puncte de rating şi 46.6% share, de aproape cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.9 puncte de rating şi 10.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 21.50, aproape 3,9 milioane de români au vizionat show-ul de divertisment.

La finalul serii, Harmony Duo, Adrian Stoica, Dorin Mânzatu, Mircea Palamari, Eduard Sandu, Dan Tanas şi Alina Sclearov, Lucian Chiţă, Corul de copii Unison, Loredana Cristea, Bogdan Olaru, Badea Brothers, Katya Băbuţ, Street Workout România, Beatrice Andoni, Art Studio Repede, Alessandro Rosteni, Liviu Săndulache şi Karay au primit trei sau patru DA din partea juriului şi s-au calificat mai departe la "Românii au talent".

Emisiunea este prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş, iar juriul este format din Florin Călinescu, Andi Moisescu, Andra şi Mihaela Rădulescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.