Fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă a reluat joi seară relatările cu privire la procurorul - şef al DNA Laura Codruţa Kovesi şi la petrecerile la care el susţine că participau, el susţinând că a cunoscut-o fie la 1 decembrie, fie la ziua SRI şi că aceasta venea foarte greu la întâlniri fără fostul adjunct al SRI Florian Coldea. Jurnalistul Ion Cristoiu, cel care i-a luat interviul lui Ghiţă şi căruia acesta i-a arătat fotografia în care susţine că ar apărea Kovesi la el acasă, a relatat că în imagine apare actuala şefă a DNA, alături de ea aflându-se membri ai familiei fostului deputat PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Referitor la fotografie, Sebastian Ghiţă a spus că este făcută în crama locuinţei lui din Ploieşti
 
"Este alături de o doamnă frumoasă şi un domn mai cărunt", a comentat Cristoiu, Ghiţă subliniind că aceştia sunt membri ai familiei sale.
 
Ulterior, Ghiţă a precizat că imaginea cu Laura Codruţa Kovesi este un stop-cadru dintr-un film şi că nu este singura imagine în care aceasta apare.

De asemenea, la Antena 3 a intervenit socrul lui Sebastian Ghiţă, care a spus că petrecerea la care a participat Kovesi a avut loc, aproximativ, în noiembrie 2012.

El a mai susţinut că Laura Codruţa Kovesi a stat la acea petrecere circa şapte ore şi "nu s-a plictisit".

Întrebat dacă Laura Codruţa Kovesi a vrut să facă poze, Sebastian Ghiţă a explicat: "Eram mai relaxaţi, mai deschişi. Sunt poze, filme. Aici, la acest evenument mai erau nişte persoane. Nu cred că demiterea unui demnitar, mai ales a zeiţei anticorupţie, poate fi făcută scurgând poze. Această poză este de la mine de acasă, din Ploieşti".
 
În opinia lui Ghiţă, Kovesi şi-a făcut o problemă minţind şi negând participarea la astfel de evnimente şi relaţia de prietenie cu el.
"Recunoaşte sau nu, în acel moment, în acel cerc de oameni, ne consideram prieteni", a declarat Sebastian Ghiţă.
 
"Foarte greu venea la aceste întâlniri Codruţa fără Florin. Rar o vedeai pe Codruţa fără Coldea", a menţionat el, precizând că între cei doi era o relaţie strict profesională.
 
În ceea ce priveşte momentul în care a cunoscut-o pe Koves, el a afirmat: "Ea era procuror general şi cred că am cunoscut-o la una dintre zilele acestea, fie 1 decembrie, fie ziua SRI-ului. La un astfel de eveniment erau foarte mulţi oameni. Era coadă să îi strângă lumea mâna, să o bage în seamă. Era coadă şi când era procuror general, şi când a devenit şefă DNA. Şi m-am aşezat şi eu la coadă".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.