Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că emisiunea de la Antena 3 la care a participat marţi seară a fost "doar primul episod" şi urmează "episoadele doi, trei şi patru".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat cum comentează acuzaţiile pe care i le aduce Victor Ponta, liderul PSD a replicat: “Îi las să se afunde şi mai mult (pe cei care susţin aceleaşi declaraţii – n.r.)”.

“Voi continua (dezvăluirile -n.r.). Aseară a fost doar primul episod, aveţi răbdare. Urmează (episodul doi - n.r.) şi trei, şi patru”, a mai declarat Liviu Dragnea, referitor la declaraţiile făcute de el marţi seară la Antena 3.

Liviu Dragnea a afirmat, la Antena 3, că fostul premier Victor Ponta i-ar fi "dat de înţeles” că a stabilit împreună cu fostul director al SRI George Maior componenţa guvernului USL în anul 2012 şi că Maior i-ar fi spus că Guvernul trebuie format din oameni "verificaţi”. Victor Ponta a reacţionat la scurt timp, afirmând, la B1 TV, că Dragnea minte şi că actualul lider al PSD "nu ştia cum să îi intre sub piele lui George Maior”, căruia "îi ducea cadouri”.

"În 2012, am vorbit cu mai mulţi parlamentari să voteze moţiunea pentru a pica Guvernul Ungureanu.(...) Ne-am întâlnit după ce am fost la Cotroceni şi am luat mandatul de la preşedinte. A rămas să ne vedem duminică. Am plecat acasă destul de contrariat. (...) Sâmbătă jucam tenis şi m-a sunat Crin. Mi-a zis: «domnule, aseară nu s-a putut face Guvernul pntru că era oboseală, dar dimineaţă Victor mi-a arătat lista Guvernului. A făcut-o cu tine?» Zic: «nu, n-a făcut-o cu mine, eu am plecat acasă ca şi tine». Mi-a zis Crin: «te-am sunat să-ţi zic pentru că nu mi se pare corect, pentru că am fost împreună». (...) Ne-am întâlnit duminică. (...) Până la urmă, Ponta mi-a dat de înţeles că a făcut în noaptea aia Guvernul cu George Maior şi cu alţii. I-am zis atunci că dacă asta a fost decizia ta, nu are rost să mai fac parte din proiectul ăsta (...) şi o să stau în banca mea”, a afirmat Liviu Dragnea.

În acest context, preşedintele PSD a susţinut că la acel moment a avut o discuţie telefonică cu fostul director al SRI George Maior, care i-ar fi spus că din guvern trebuie să facă parte "oameni verificaţi”.

Miercuri, fostul premier Victor Ponta i-a cerut liderului PSD Liviu Dragnea să spună cu nume şi prenume ce miniştri au fost puşi în anul 2012 de SRI şi George Maior. Ponta aminteşte că în guvernarea sa inclusiv ”Dragnea Mincinosul” a ajuns vicepremier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.