Doi tineri au fost prinşi de jandarmi în centrul Constanţei având asupra lor 550 de euro falşi, pe care intenţionau să îi vândă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, un echipaj aflat în misiune de asigurare a ordinii publice a observat doi tineri, de 17 şi 18 ani, la intersecţia bulevardului Ferdinand cu strada Răscoalei 1907, din municipiul Constanţa.

La vederea oamenilor legii, cei doi au început să se agite, spunând jandarmilor că nu au nimic de declarat.

În momentul în care echipajul a început să le facă un control corporal, tânărul de 17 ani a scos din buzunarul interior al gecii două bancnote, una de 500 de euro, iar cealaltă de 50 de euro. El a spus oamenilor legii că banii respectivi ar fi fost pierduţi de cumnatul său în parcul din apropiere, cei doi reuşind să-i găsească.

La examinarea bancnotelor, jandarmii şi-au dat seama că acestora le lipsesc elementele de siguranţă şi sunt false. Tinerii au precizat că nu ştiau acest lucru.

Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru punere în circulaţie a unor bancnote falsificate, cazul fiind preluat de BCCO Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.