In general, atunci cand vine vorba despre picioarele lor, reprezentantele sexului feminin acorda o importanta deosebita ritualului de ingrijire. De asemenea, din dorinta de a avea o colectie impresionanta de incaltaminte si de a adopta un stil vestimentar inedit, acestea investesc sume considerabile in pantofi. Din pacate, insa, cele mai multe dintre ele neglijeaza unul dintre aspectele importante pentru picioarele lor, anume sanatatea acestora. Daca si tu te numeri printre ele, continua sa citesti pentru a afla cum influenteaza incaltamintea pe care o porti sanatatea membrelor inferioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata cum poate influenta incaltamintea pe care o porti sanatatea picioarelor:

  • Numeroase studii au confirmat faptul ca structura oaoasa a piciorului, dar si pielea din aceasta zona sunt afectate semnificativ de materialele rigide din care sunt confectionati pantofii moderni. Tocmai din acest motiv, este de preferat ca incaltamintea pe care o porti sa fie fabricata din materiale naturale, care au o structura poroasa ce lasa aerul sa circule si mentine umezeala. In acest sens, cu un simplu click pe The5thelement poti sa vizualizezi o gama variata de pantofi din piele naturala si sa iti alegi modelul preferat. In mod sigur, daca vei incepe sa porti incaltari flexibile, care sa permita picioarelor tale sa respire si care sa atenueze impactul cu suprafetele dure, vei reusi sa tii o multime de afectiuni la distanta.

 

  • Pantofii cu tocul foarte inalt si cei cu talpa dura pot cauza dureri la nivelul gleznelor, talpilor si chiar la nivelul coloanei. De asemenea, acest tip de incaltaminte poate avea efecte negative si asupra posturii tale. Astfel, pentru a preveni aceste afectiuni, specialistii in ortopedie recomanda purtarea fie a incaltarilor cu talpa joasa, fie a celor cu tocul mic si gros. In cazul in care in garderoba ta nu se regasesc astfel de incaltari si iti doresti ca picioarele tale sa fie protejate, poti accesa site-ul https://www.the5thelement.ro/ de unde iti poti achizitiona online cei mai stylish astfel de pantofi. Fara indoiala, purtand aceste modele de incaltaminte, sanatatea picioarelor tale nu va avea de suferit.

 

  • Multe dintre doamne si domnisoare sunt dispuse sa faca un compromis de dragul esteticii si sa poarte incaltaminte cu un numar sau chiar doua mai mici decat in mod obisnuit. Cu toate acestea, laba piciorului trebuie sa aiba suficient loc in pantofi, intrucat, in caz contrar, atat circulatia venoasa cat si mobilitatea picioarelor tale vor avea de suferit. Drept urmare, chiar daca iti doresti cu ardoare un anumit model de pantofi, evita sa porti incaltari prea mici pentru tine. Cu certitudine, daca vei avea in vedere acest aspect, vei preveni o multime de probleme cu privire la circulatia sangelui, inchieieturile si muschii membrelor inferioare.

Iata, asadar, cum poate influenta incaltamintea pe care o porti sanatatea membrelor inferioare si ce poti face pentru ca picioarele tale sa fie protejate impotriva unor afectiuni grave.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.