Nicolae Bănicioiu a declarat vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, întrebat despre o posibilă persoană care ar vrea să dezbine PSD şi dacă ar fi vorba chiar de preşedintele Liviu Dragnea, că doar Traian Băsescu a dorit „să omoare” partidul şi că speră să nu existe şi persoane din interior care să facă asta. El a subliniat că PSD este fidel principiilor social-democrate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu ştiam că doar Traian Băsescu a vrut să omoare acest partid şi sper să nu fie şi colegi din interior. Partidul ăsta a fost unit şi a rămas fidel principiilor social-democrate de la înfiinţare. Nu am avut aşa sincope, nici măcar îndoctrinate cum au avut alte partide din România. Dar cred că PSD nu ar trebui să urmărească modelele de succes, de exemplu, al PDL”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

Întrebat ce părere are despre faptul că liderul PSD o susţine pe Viorica Dăncilă, Bănicioiu a precizat că Liviu Dragnea îi susţine pe toţi membrii oneşti de partid.

„Liviu Dragnea susţine toţi membrii oneşti de partid. Eu sunt un membru onest de partid. Săptămâna asta o susţine pe Viorica Dăncilă, săptămâna trecută avea altă părere. Deci Liviu Dragnea este tot un membru de partid, ca şi mine, şi are tot un vot”, a spus Băncioiu.

De asemenea, întrebat dacă a primit mesaje de susţinere de la alţi membri PSD, Bănicioiu a spus că sunt prieteni pe holuri, însă la CEx nu se afişează împreună ca să nu îi pună în situaţii dificile.

„Şi pe holuri suntem foarte buni prieteni. Aici nu au voie, să nu îi vadă conducerea. Eu nu vreau să îi vadă domnul Dragnea sau alţi colegi din conducere că se afişează cu mine. Vreau doar să mă voteze. Oamenii nu se feresc, nu vreau eu să îi pun în situaţii dificile”, a explicat Bănicioiu.

El s-a plâns de modul în care este organizat Congresul, spunând că i-a aşteptat, înainte de CEx, foarte mult timp pe organizatori, care au întârziat. Bănicioiu se întreabă cât de serioasă este organizarea.

„Acum vin de la Sala Palatului, unde am stat vreo 50 de minute să aştept organizatorii. Alte 50 de minute la întâlnirea cu organizatorii. După 50 de minute au venit şi ei. Mă întreb cât de serioasă este organizarea. Poate nu mai avem Congres. Eu am crezut că ne ţinem de un program şi poate facem totuşi ceva ca la carte. Poate aflăm cum punem prezidiul, cum punem urnele, cum permitem accesul delegaţiilor. Suntem cu o zi înainte, nu cu două săptămâni”, a spus Bănicioiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.