Casa este locul unde uitam de griji si ne traim cea mai mare parte din viata. Este locul unde ne simtim in siguranta, unde ne odihnim si stam cu persoanele dragi din viastra noastra. Casa nu este doar un adapost ci si un loc plin de amintiri, emotii, lucruri personale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu siguranta nu v-ati dori ca locuinta dvs sa fie pusa sub pericol. De aceea aveti probabil asigurare, dar asta nu va fereste de un posibil necaz. Sistemul de supraveghere video este o metoda avansata de protejare, fiind cea mai eficienta metoda dintre toate cele posibile.

Supravegherea video a unui obiectiv este folosita de toate persoanele sau institutiile ce vor sa aiba asigurate si supravegheate bunurile. De asemenea, rolul sistemului de supraveghere video nu este de a asigura locuinta ci de a o supraveghea si monitoriza non-stop cu posibilitatea de a revedea scene din trecut.

SKUT.ro este un magazin cu inclinatie catre echipamentele de supraveghere video, sistemele de incendiu si alarma, ce isi asteapta clientii cu bratele deschide pentru a le oferi cele mai bune echipamente la preturi accesibile.

Echipa profesionista si istoria de peste 20 de ani arata profesionalitatea si increderea clientilor. Magazinul nu vinde doar echipamente hardware ci va ofera servicii pentru care cel mai probabil ati plati in mod normal.

Asistenta telefonica sau scrisa post vanzare este primita de orice client ce are nevoie de ajutor pentru finalizarea unei comenzii sau in alegerea produselor necesare. Returul este garantat in 14 zile, puteti ridica produsele din showroom si sa le testati dupa achizitie sau puteti opta pentru metoda curierului.

Probabil va intrebati de ce ati avea nevoie de un sistem video? Raspunsul ar trebui sa vina tot din partea dvs chiar daca pana acum nu ati avut probabil nici o problema. Insa avantajele primite o data cu instalarea unor camere se vor vedea imediat.

Siguranta locuintei va creste automat, iar oamenii din jurul ei vor observa ca acolo locuieste cineva care doreste sa fie protejat. Adica dvs si familia.

Confortul familiei va fi marit deoarece stiti ca intotdeauna o camera sau mai multe monitorizeaza locuinta si ca orice problema ati avea exista o dovada bruta stocata pe un HDD drept dovada.

Un alt avantaj major adus de sistemul video de protectie este posibilitatea de a urmari locuinta de la distanta. Impreuna cu un smartphone si o aplicatie speciala denumita HIK-CONNECT, dvs si ceilalti membri ai familiei va puteti uita de la distanta la casa dvs.

Camerele se pot accesa de la distanta prin intermediul internetului indiferent ca sunteti in casa si aveti Wi-Fi, dar si de la distanta folosind datele mobile. Cum ar fi sa fiti la birou, dar pe telefon sa aveti acces la intreg sistemul si sa vedeti ce face copilul la o anumita ora sau daca a ajuns cu bine acasa fara sa-l mai sunati.

Iar daca camerele pe care le aveti sau pe care urmeaza sa le cumparati au si microfon sau difuzor, puteti comunica foarte usor direct pe telefonul mobil. Gratis!

Toate aceste beneficii si avantaje va pot oferi un confort sporit, insa cel mai important este o sa fiti in siguranta si ca indiferent de problema aparuta aveti o dovada clara inregistrata.

Costurile instalari si achizitionarii echipamentelor sunt mici, astfel incat oricine sa-si permita un sistem de supravegherea deoarecem echipa SKUT.ro considera ca oricine trebuie sa aiba sansa de a putea beneficia de siguranta si protectie la domiciliu si nu numai.

Nu uitati ca puteti comanda astfel de produse de aici, magazin profesionist de unde va puteti cumpara sisteme de supraveghere video la cele mai bune preturi. Sediul se afla in cartierul Pipera si puteti face comenzile direct pe site-ul lor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.