Circulaţia metroului s-a desfăşurat cu dificultate, marţi dimineaţă, existând situaţii în care poamenii au aşteptat până la 30 de minute pentru a putea urca în trenuri, din cauza aglomeraţiei, în special în staţiile Unirii, Victoriei şi Tineretului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Metrorex a transmis că aglomeraţia s-a creat în condiţiile în care la ora 08:10, în staţia Tineretului, un tren de metrou a avut probleme tehnice la uşile de acces, fiind retras din circulaţie pentru remedierea defecţiunilor.

”Metrorex informează publicul că astăzi, 06.03.2018, la ora 08:10, în staţia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la uşile de acces, acesta fiind retras din circulaţie pentru remedierea defecţiunilor. Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului şi preluaţi de celelalte trenuri. Aceştia au fost permanent informaţi despre situaţia creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii”, a anunţat Metrorex, la solicitarea News.ro.

 

Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului şi preluaţi de celelalte trenuri şi au fost permanent informaţi despre situaţia creată, prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii, a precizat Metrorex.

Metrorex a anunţat ulterior că a luat măsuri de fluidizare a traficului pentru evitarea supraaglomerării.

Astfel, pe magistralele 1, 2 si 3 au fost introduse în circulaţie trenuri suplimentare, s-a luat în considerare evitarea sosirii simultane a trenurilor în staţiile unde se înregistreaza trafic mare de călători şi a fost suplimentat personalul de conducere a trenurilor pentru micşorarea timpilor de întoarcere a metrourilor la capetele de magistrale, potrivit companiei, susţine Metrorex.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.