Angajaţii primăriei localităţii argeşene Bascov ar fi cheltuit aproape un miliard de lei vechi pentru sms-uri date de pe telefoanele de serviciu ca să susţină ansamblul local "Doina Bascovului" într-o competiţie produsă de Cătălin Măruţă la PRO TV, spune purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe ansambluri din ţară s-au duelat pentru premiul cel mare, între acestea numărându-se şi "Doina Bascovului", care a adunat peste 60.000 de voturi şi a învins ansamblul "Zestrea Budureştii” din Bihor şi "Doina Cârcinovului” de la Priboieni, scrie Jurnalul de Argeş.

Purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan, spune că pentru sms-urile trimise de pe telefoanele de serviciu angajaţii Primăriei Bascov au cheltuit aproape un miliard de lei vechi, iar prima factură, în valoare de aproape 200 de milioane, pentru sms-urile trimise în semifinale cometiţiei, a ajuns deja la primărie.

În ultima şedinţă a Consiliului Local Bascov, mai mulţi consilieri locali s-au opus ca factura să fie plătită de la bugetul local. 

Conform presei locale, angajaţii Primăriei Bascov au trimis mesaje la Pro TV de pe telefoanele de serviciu pentru a vota ansamblul Doina Bascovului şi pentru fiecare persoană ar fi fost impusă o normă de trimis sms-uri, costul unui mesaj fiind de 25 de eurocenţi, iar în total s-ar fi strâns peste 60.000 de sms-uri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.