Donald Trump se gândeşte deja la posibila sa realegere şi a numit marţi un strateg politic care se bucură de întreaga sa încredere la conducerea campaniei sale în vederea alegerilor prezidenţiale din 2020, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trump l-a ales pe Brad Parscale, în vârstă de 42 de ani, care a fost însărcinat cu site-ul pe Internet al candidatului republican în timpul campaniei din 2016 şi cu toate aspectele care ţin de online.

Parscale, din San Antonio, în Texas, a lucrat pentru Trump Organization înainte de campania prezidenţială şi se spune că este apreciat de membrii familiei Trump.

Talentul său de organizator pe web vor contribui mult, se arată într-un comunicat, încă de la alegereile de la jumătatea mandatului, în noiembrie, în care Partidul Republican va încerca să-şi păstreze majoritatea în Congres.

Trump, în vârstă de 71 de ani, a semnalat deja că va candida la al doilea mandat, prin trimiterea unei scrisori către Comisia Electorală Federală pe 20 ianuarie, la un an după ce a preluat funcţia. El îşi evocă adesea victoria ”improbabilă” în alegerile din 2016 în discursuri şi interviuri.

Declaraţia este susţinută de Eric Trump, fiul şefului statului, şi ginerele şi consilierul său Jared Kushner.

”Brad este un talent incredibil şi a fost esenţial în succesul nostru în 2016. El are încrederea deplină a familiei şi este persoana ideală la conducerea campaniei”, afirmă Eric Trump.

Republicanii se confruntă cu provocări în păstrarea majorităţii atât în Camera reprezentanţilor, cât şi în Senat.

De obicei, partidul care deţine Casa Albă pierde mandate în primele alegeri de după învestirea preşedintelui.

Într-un discurs pe care l-a susţinut vineri la Conservative Political Action Conference (CPAC), Trump i-a îndemnat pe activiştii conservatori să nu se complacă în 2018.

”Trebuie să ieşim şi să luptăm în '18 ca niciodată înainte”, a subliniat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.